Ravo Service Heemskerk 0251-750404

een begrip in de ijmond

Wat is koplampherstel

Wat is koplamp renovatie/herstel

Bijna alle auto’s  zijn tegenwoordig voorzien van kunststof koplampen.  Koplampen hebben veel te lijden door o.a  pekel, zonlicht, zure regen, steenslag, vogelpoep en zelfs de wasstraat. Bij veel koplampen verweerd hierdoor de UV-coating die erop zit, daardoor worden de koplampen dof en gaan ze minder licht doorlaten. Dit kan gevolgen hebben voor de apk, uw auto kan erop afgekeurd worden. In veel gevallen wordt u dan door autobedrijven aangeraden een nieuwe set lampen te laten monteren, dit is erg duur en (vrijwel altijd)overbodig. De oplossing is uw koplampen laten renoveren/herstellen door De Koplampdokter, dit is vele malen goedkoper en na de behandeling lijken uw koplampen wel als nieuw!

Tijdens de renovatie wordt de originele verweerde laag verwijderd. Het kunststof koplampglas zal hierna helemaal dof zijn (denk aan matglas). Vervolgens worden de koplampen gepolijst om ze weer mooi helder te maken. Als dit gebeurt is, worden de koplampen grondig gecontroleerd of alles verdwenen is en als dit het geval is, worden de koplampen voorzien van een nieuwe beschermlaag/UV-coating.

Ook voor lichte krassen in uw koplampen of achterlichten kunt u terecht bij Ravoservice

Voordelen van koplamp renovatie/herstel zijn:

  • geen problemen bij de apk
  • uw auto ziet er weer netjes uit
  • meer lichtopbrengst
  • geringe kosten ten opzichte van nieuwe koplampen
  • u kunt uw originele koplampen behouden
  • ze worden weer als nieuw

Let op het geen wat uw koplampen dof  maakt zit in 99% van de gevallen aan de buitenzijde van uw koplampen. Veel klanten denken dat de aanslag aan de binnenzijde zit. Laat uw koplampen bij twijfel vrijblijvend door De Koplampdokter controleren.

voorbeelden van koplampen hersteld door de Ravoservice.


Kaart
Opbellen
E-mail
Info