Ravo Service Heemskerk 0251-750404

een begrip in de ijmond

Mogelijkheden

Autopoetsbehandeling

Uw auto weer terug laten brengen in nieuwstaat? De Autopoetser biedt een poetsbehandeling voor zowel het interieur als het exterieur van uw auto. Deze behandeling zorgt ervoor dat uw auto weer in ere hersteld wordt. Met diepreiniging van uw interieur, het polijsten van uw exterieur en een afwerking van hoog niveau krijgt u waar voor uw geld.
Informatie aanvragen

WaxGuard Lakverzegeling

WaxGuard is een unieke lakverzegeling voor uw auto. Het geeft een duidelijk zichtbare hogere en diepere glans aan de lak van uw auto. Daarnaast beschermt WaxGuard uw auto extreem goed tegen vuil en weersinvloeden dankzij de duurzame beschermlaag.
Informatie aanvragen

Geurbehandeling

Wij maken gebruik van Vaportek Restorator apparatuur. Het resultaat is een permanent stankvrije auto. Denk bijvoorbeeld aan het verwijderen van de geur van honden, rook of braaksel. Een perfect resultaat wordt alleen bereikt als de auto eerst zeer grondig gereinigd is om de bron van de geur te verwijderen.
Informatie aanvragen

Koplamp revisie

Doffe koplampen? Wij behandelen de koplampen zodat deze er weer als nieuw uitzien. Door gebruik te maken van specifieke middelen verwijderen we dofheid en herstellen we de originele kleur.
Informatie aanvragen

Spotrepair

Heeft u een kleine schade, niet groter dan een A4, dan kunnen wij het herstel van deze schade voor u laten uitvoeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het herstellen van een bumperhoek of de schade van takken of een vallende kinderfiets.
Informatie aanvragen

Restylen

Wij herstellen deuken, niet groter dan een 2 euro muntstuk zonder lakschade, graag voor u.
Informatie aanvragen

Hondenharen verwijderen

De combinatie tussen het type hondenhaar en de type bekleding van uw auto kan het zeer lastig maken om hondenharen te verwijderen. Wij doen dit graag voor u.
Informatie aanvragen

Ontstickeren of type-aanduiding verwijderen Het verwijderen van stickers is een lastige klus. De kans op schade is erg groot. Wij kunnen op verschillende manieren de stickers verwijderen. Dit doen wij altijd met uiterste zorg en precisie. Het resultaat is een sticker- en lijmvrije lak.


Kaart
Opbellen
E-mail
Info